In onze bieren kunnen we onze creativiteit kwijt en daar willen we zoveel mogelijk mensen van laten genieten. Het zijn bieren van hoge gisting, hergist op de fles. Ze worden elk gebrouwen volgens het natuurlijke brouwproces met steeds toezicht op een uitstekende smaak en kwaliteit. Toch zijn onze bieren net iets anders. Wij brouwen wat wij lekker vinden. Hierdoor hebben we een gevarieerd aanbod binnen onze bieren.

 

Inmiddels hebben we vier verschillende soorten met elk hun typische smaak en eigenheid. Voor ieder wat wils dus! Zo hebben wij onder andere ‘Epona’, een Keltisch kruidenbiertje van 7,4% Vol., ‘Meubelmaeker’, een volle genieter van 7,5% Vol. of ‘Levir’, een stevig degustatiebier van 8,4% Vol.

 

Één van onze specialiteiten is bier op maat. Hierbij brouwen wij een uniek bier voor een speciale gelegenheid. Voorbeelden hiervan zijn: ’t nestje (Kortemark), Wichels Grysolleken (Wichelen) en Weretha (Werken).

 

En we gaan nog een stapje verder. Zo hebben we naast onze verscheidene bieren ook andere specialiteiten in ons gamma zoals paté, Franse worst en pralines op basis van het Levir-bier.

 

Allemaal de moeite waard om te proeven en van te genieten.

 

Tot slot bieden wij een selectie van populaire geschenkpakketten.

Ideaal voor de feestdagen!

Design & Development || "Den Buiten" - Copyright - All rights reserved